Куба-2023 г.

КУБА – НЕУКРОТИМА СТРАСТ

НА ПРОМО ЦЕНИ ОТ 3499 ЛВ. НА ЧОВЕК

10 ДНИ/9 НОЩУВКИ
ПОЛЕТИ - 2023 г.София

Цена на човек (лв.)

30.03. 3999 лв

06.07. 3499 лв

3499 лв
Код: el tr 69 | : | Дестинация: КУБА 
Валидност на офертата: : от 24/11/2022 до 30/11/-0001
Куба-2023 г.

Програма

1. ДЕН Полет до Куба Ще кацнете в Хавана. Нашият екскурзовод ще ви посрещне на летището. Трансфер до хотела. Нощувка в района на Хавана.

2. ДЕН Хавана Закуска. Може да разгледате самостоятелно или да изберете полудневна екскурзия в "красавицата" Хавана (пакет "Допълнителни екскурзии"). Панорамната обиколка с автобус ще започне с площада на Революцията, булевард "Малекон“, Университета, Националния хотел на Куба и Капитолия. Следва пешеходна обиколка из Стара Хавана – пл. "Сан Франциско“, Стария площад, Оръжейния площад и Централния парк. Ще посетите и любимите барове на Хемингуей "El Floridita" и "La Bodeguita del Medio" както и замъка "Ел Моро“, където ще се насладите на невероятна гледка и ще може да си направите снимки. Свободно време и нощувка в района на Хавана.

3. ДЕН Хавана – Винялес Закуска. Ще имате свободно време в Хавана или целодневна екскурзия до Винялес – провинцията на тютюна (пакет "Допълнителни екскурзии"). По пътя ще спрете за кратка почивка в таверната "Los Barrigones", за да усетите атмосферата на кубинското село. След като пристигнете във Винялес, ще се насладите на гледката към "Las Jazmines" (долината на жасмините). Ще се разходите и през "The Indian Cave" (индианската пещера) до подземната река, от където ще продължите с лодка. Ще посетите още и местна тютюнева фабрика или къщата на тютюнопроизводителите "Finca del Veguero". Включен обяд. Нощувка в района на Хавана.

4. ДЕН Сиенфуегос Закуска. Ще отпътувате към провинция Сиенфуегос. Ще посетите фермата "Фиеста Кампесина". В гр. Сиенфуегос, известен като Южната перла, ще се разходите по централния булевард и в парка "Хосе Марти" а замъка "Palacio del Valle" ще разгледате отвън. В Сиенфуегос има многобройни ресторанти, така наречените "Paladares", в различни ценови категории. Вечеря и нощувка в района на Сиенфуегос.

5. ДЕН Тринидад Закуска. Може да се разходите самостоятелно из града или да изберете екскурзия до "магично синия" Тринидад (пакет "Допълнителни екскурзии"). Ще посетите плантацията "Манака Изнага" с причудливата ú кула в покрайнините на Тринидад. Кратка пауза при долината "Сан Луис", от която ще видите и планината Ескамбрай и Карибско море. Ще се отбиете и в керамичната фабрика. Следва пешеходна разходка из старата част на града – площадите "Plaza Mayor" и "Plaza Real del Jigüe". Ще се отбиете в известния бар "La Canchanchara", където ще опитате специалитета му – освежаващ коктейл с мед и ром. Обяд в местен ресторант. Ще се върнете в Синфуегос за вечеря и нощувка.

6-8. ДЕН Санта Клара – о. Кайо Санта Мария Закуска. Отпътувате за Санта Клара, където ще разгледате площада на Революцията, мавзолея на Че Гевара, паметника на бронирания влак. По-късно ще потеглите към остров Кайо Санта Мария – сбъдната карибска мечта и без съмнение един от любимите острови на посетителите на Куба. Причината за това са прекрасните, ослепително бели плажове. Ще се насладите на прекрасна почивка от 3 дни в х-л Lagunas del Mar Hotel 4* на база "Ол инклузив".

9. ДЕН Хавана Закуска. Ще потеглите отново към Хавана. Ще имате свободно време или възможността да посетите "Тропикана шоу" (срещу допълнително заплащане). Нощувка в района на Хавана.

10. ДЕН. Рано сутринта ще се отправите към летището. Полет обратно към София.

Периоди и Цени

ПОЛЕТИ - 2023 г.София

Цена на човек (лв.)

30.03. 3999 лв

06.07. 3499 лв

Цената включва

Включено в цената:

-ПОЛЕТ- с престижна авиокомпания.

-ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ-22 кг регистриран и 8 кг салонен багаж.

-TРАНСФЕР-Летище-Хотел-Летище. Модерен автобус с климатик.

НАСТАНЯВАНЕ -отлични хотели според местната категоризация.

ХРАНА -Богати закуски на блок маса. Две вечери в Сиенфуегос; Ол Инклузив по време на престоя в Кайо Санта Мария.

- 2 ЕКСКУРЗИИ - Сиенфуегос и Санта Клара.

ВОДАЧ С БЪЛГАРСКИ ЕЗИК - ще ви придружава и дава подробна информация по време на програмата.

Цената не вкючва

Допълнително заплащане:

-Задължителна медицинска застраховка спокритие 50 000 евро за лица до 69 г.: 49 лв.За лица, навършили 70 г., застраховката се заплаща в двоен размер.

-Доплащане за индивидуално настаняване(в случай, че пътувате сами и нощувате в

самостоятелна стая): 499 лв.

- В цената не е включен бакшишът заекскурзоводско обслужване и шофьор.

Ние ви препоръчваме:

-Пакет "Допълнителни екскурзии": 299 лв.

• Полудневна екскурзия в Хавана;

• Целодневна екскурзия до Винялес с включен обяд;

• Целодневна екскурзия до Тринидад свключен обяд.

-Тропикана шоу: 239 лв.

- Застраховка "Отмяна на пътуването".

Доп. екскурзиии

Условия