Ирландия-2023 г.

ИРЛАНДИЯ – 40 НЮАНСА НА ЗЕЛЕНОТО
8 ДНИ/7 НОЩУВКИ
НА ПРОМО ЦЕНИ ОТ 1999 ЛВ. НА ЧОВЕК

ПОЛЕТИ - 2023 г. София


Цена на човек (лв.)

17.05.- 2199 лв.

12.06.- 2399 лв.

30.08. -2299 лв.

18.10. -1999 лв.
от 1999 лв
Код: 69 el tr | : | Дестинация: ИРЛАНДИЯ 
Валидност на офертата: : от 23/11/2022 до 30/11/-0001
Ирландия-2023 г.

Програма

1 ДЕН Полет до Дъблин След пристигането ви в Дъблин, ще бъдете съпроводени до хотела, където ще пренощувате. През остатъка от деня ще разполагате със свободно време.

2 ДЕН Дъблин Закуска. Денят започва с екскурзия в центъра на ирландската столица. Това включва посещение на ул. О`Конъл, историческа обиколка на джорджианския квртал на Дъблин и разходка в парка св. Стефан Грийн, както и по бреговете на река Лифи. Ще посетите колежа Тринити. Следобед можете да се разходите из популярния квартал Temple Bar. Може да посетите седеметажната пивоварна Гинес – днес превърнат в музей, посветен на световноизвестната марка Guinness (пакет "Допълнителни екскурзии“). Нощувка в Дъблин.

3 ДЕН Голуей – графство Клеър Закуска. Разходка в пристанищния град Голуей и посещение на музея Клонмакнойс. Християнският манастир е известен със своите високи кръстове и цилиндрична кула. През остатъка от деня ще разполагате със свободно време. Нощувка в графство Клеър.

4 ДЕН Скалите на Мохер – Буррен Закуска. Свободно време или може да се включите в целодневния тур (пакет "Допълнителни екскурзии“). Ще посетите намиращите се в графство Клеър скали на Мохер, извисяващи се на 200 м надморска височина. Те се разпростират в продължение на 8 км по бреговата ивица на ирландското крайбрежие. Там ще се насладите на невероятни гледки към Атлантическия океан. След това ще се отправите към местността Буррен, характерна със своя лунен пейзаж и скалните образувания, които датират от милиони години. По-късно ще имате възможност да се запознаете със замъка Бунрати от XV век, както и с фолклорния парк, където той е разположен. По време на обиколката ще се запознаете с живота и културата на местното селско население от 19-ти век. Нощувка в графство Клеър.

5 ДЕН п-в Дингл – графство Кери Закуска. Посещение на полуострова Дингл, определен като „най-красивото място на света“ от авторите на National Geographic. Ще се разходите до нос Слея, където ще се насладите на невероятни гледки към скалите и бреговата линия. В Дингл ще разполагате със свободно време за разходка. Пристанищният град е известен със своите цветни къщи и невероятни ресторанти. Нощувка в графство Кери.

6 ДЕН Пръстенът на Кери – парк Киларни Закуска. Свободно време или може да се включите в целодневния тур (пакет "Допълнителни екскурзии“). Ще се запознаете с един от най-известните туристически маршрути в Ирландия – Пръстенът на Кери. С дължина от 170 км, той обхваща места със забележителни гледки към Атлантическия океан, сред които са Moll‘s Gap и Ladies‘ View. По време на обиколката си ще се насладите на красивите стръмни скали, пясъчните плажове и недокоснатата природа. Следобед ще посетите националния парк Киларни, където ще се разходите и ще разгледате къщите и градините на Макрос. В парка Киларни ще разполагате със свободно време. Нощувка в графство Кери.

7 ДЕН Скалата Кашел – Килкени – Дъблин Закуска. Денят ви ще започне с посещение на „Скалата Кашел“ – историческа забележителност, известна със своите средновековни постройки и скални фигури. След разходката ще се отправите към град Килкени, където ще разполагате със свободно време за разходка. Градът е характерен със средновековната си архитектура и забележителния реновиран замък, който ще ви пренесе в 1830 г. В Килкени можете да посетите и все още функциониращата пивоварната Смитуик, където ще научите историята на ирландския стил бира – Red Ale. Връщане и нощувка в Дъблин.

8 ДЕН Закуска. Трансфер към летището.Полет до България. 

Периоди и Цени

17.05.- 2199 лв

12.06.- 2399 лв

30.08. -2299 лв

18.10. -1999 лв

Цената включва

Включено в цената:

-ПОЛЕТ

- ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ

-20 кг регистриран и 5 кг салонен багаж.

-TРАНСФЕР-Летище-Хотел-Летище.Модерен автобус с климатик.

-НАСТАНЯВАНЕ- отлични хотели според местнатакатегоризация.

-ХРАНА-Богати закуски за целия период.

-НЕЗАБРАВИМИ ЕКСКУРЗИИ
Дъблин;
пристанищните гр. Голуей и Дингл;
музей Клонмакнойс;
нос Слея;
скалата Кашел;
средновек. гр. Килкени.

-ВОДАЧ С БЪЛГАРСКИ ЕЗИК- ще ви придружава и дава подробна информация по време на програмата

Цената не вкючва

Допълнително заплащане:

-Задължителна медицинска застраховка с покритие 10 000 евро за лица до 69 г.: 19 лв.

За лица, навършили 70 г., застраховката се заплаща в двоен размер.

-Доплащане за индивидуално настаняване(в случай, че пътувате сами и нощувате в

самостоятелна стая): 599 лв.

- Туристическа такса: 2 евро на човек на ден. (заплаща се на място)

-В цената не е включен бакшишът за екскурзоводско обслужване и шофьор.

Ние ви препоръчваме:

- Пакет "Допълнителни екскурзии": 339 лв.

• Пивоварна Гинес;

• Целодневна екскурзия Мохер – Буррен;

• Целодневна екскурзия Пръстенът на Кери

- Пакет "Вечери": 249 лв.

• 7 вечери на сет меню;

-Или обединени двата пакета в "МЕГА Пакет": 539 лв.

-Традиционна ирландска вечер: 199 лв.

- Застраховка "Отмяна на пътуването".

Доп. екскурзиии

Условия